Χαίρετε σε όλους σας. Ξεκινάω αυτό το blog γιατί ψάχνοντας τα περί υφασμάτινων πανών μπερδεύτηκα και είπα να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με όποιον έχει απορίες, όπως εγώ. Όλα άρχισαν πριν από περίπου ενάμιση χρόνο...

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" μας χρειάζεται...

Ξέρω πώς το blog μου αφορά τις υφασμάτινες πάνες και μόνο, όμως θα κάνω μια μικρή εξαίρεση...
Οι καιροί είναι δύσκολοι και το "Χαμόγελο του Παιδιού" δυσκολεύεται κι αυτό πολύ. Αυτόν τον καιρό τα παιδιά που το χρειάζονται αυξάνονται συνεχώς και πρέπει να δώσουμε κι εμείς κάτι για να καταφέρει να επιβιώσει και να προσφέρει. Αντιγράφω, λοιπόν, την έκκλησή τους από τη σελίδα τους και ελπίζω να βοηθήσετε κι εσείς, όσο μπορείτε και είναι δυνατό:


"Σήμερα , «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει μόλις 1,5 μήνα «ζωής».

Παρά τη δεινή οικονομική κατάσταση του Χαμόγελου και τη γενικότερη δύσκολη κοινωνικο οικονομική περίοδο που διανύουμε, συνεχίζουμε δυναμικά.

Από σήμερα ξεκινάει, σε πανελλήνια κλίμακα, εκστρατεία ενημέρωσης, συμμετοχής και εξεύρεσης πόρων για «Το Χαμόγελο του Παιδιού».... για Το Χαμόγελο του δικού μας παιδιού!

Ανδρέας Γιαννόπουλος


Καλέστε στο 14545
από όλα τα δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας, με χρέωση 2,27 ευρώ ανά κλήση
και από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (COSMOTE, VODAFONE, WIND), με χρέωση 2,46 ευρώ ανά κλήση

Στείλετε SMS στο 54020
τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO 
από κινητό τηλέφωνο (COSMOTE, VODAFONE, WIND) χρέωση 2,46 ευρώ ανά SMS"

1 σχόλιο:

Μαμά Κουκουβάγια είπε...

Ας προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όλοι...το κόστος είναι μικρό, και τα παιδιά μας χρειάζονται πραγματικά...Μακάρι να ευαισθητοποιηθούν και κρατικοί φορείς.