Χαίρετε σε όλους σας. Ξεκινάω αυτό το blog γιατί ψάχνοντας τα περί υφασμάτινων πανών μπερδεύτηκα και είπα να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με όποιον έχει απορίες, όπως εγώ. Όλα άρχισαν πριν από περίπου ενάμιση χρόνο...

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Κριτική υφασμάτινων πανών. Γιατί έτσι;

Νομίζω πως πρέπει να διευκρινίσω μερικά πράγματα για όσους από εσάς διαβάζετε τις κριτικές που κάνω για τις διάφορες υφασμάτινες πάνες.

Καταρχίν, κάποιες τις έχω αγοράσει μόνη μου και κάποιες μου τις έστειλαν οι ίδιες οι εταιρείες (φαίνονται άλλωστε στη δεξιά μεριά του blog).

Δεν εμπορεύομαι υφασμάτινες πάνες, ούτε βγάζω λεφτά από αυτό το blog. Το κάνω μόνο επειδή με έπιασε ...μανία... Και, κυρίως επειδή μου αρέσει πάρα πολύ να μοιράζομαι με κάποιον τις απόψεις μου για το συγκεκριμένο θέμα. (Κανένας από τον περίγυρό μου δεν ενδιαφέρεται...κλαψ!)



Άλλωστε, μπορεί μετά από 10, 20, 30 χρόνια, να δίνω συνέντευξη στην Όπρα (ή τα εγγόνια της...) για το πώς συνέβαλα στην εξάπλωση της χρήσης υφασμάτινων πανών... παγκοσμίως!!! 
(δεν είμαι ψωνάρα...δεν είμαι ψωνάρα....) 
(Μήπως να στοχεύσω καταρχίν στην Τατιάνα;)




Όταν γράφω τις κριτικές μου θέλω να το κάνω αμερόληπτα σε σχέση με τα είδη πάνας... Κυρίως περιγράφω θετικά και αρνητικά που βρήκα, έχοντας πλήρη επίγνωση ότι αν η πάνα είναι all-in-one, pocket ή flat έχει ανάλογα πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα λόγω του σχεδιασμού της!



Μην ξεχνάτε ότι κάθε μανούλα (και μπαμπούλης; να τολμήσω να το πω;) βολεύεται με διαφορετικά πράγματα κι έχει τη δική της (του) προσωπική άποψη. Άρα προσπαθώ να παρουσιάσω τα πράγματα που κρίνω σημαντικά. Και δεν μπορώ, φυσικά, να βάλω και βαθμολογία ή να κατατάξω τις πάνες σε κλίμακες...


Ελπίζω, λοιπόν, με τον τρόπο μου, να σας βοηθήσω λιγουλάκι...

3 σχόλια:

Lamprini είπε...

Αχ τι καλά!! άλλη μια τρελλή (με την καλή την έννοια!!) Έχω κόλλημα με τις υφασμάτινες πάνες!! Φοράω στην κόρη μου από τότε που ήταν 2 μηνών.Εύχομαι να σε δω στην Όπρα!!!

marigoula είπε...

Λαμπρινή είσαι πολύ γλυκιά... Όσο για την Όπρα, ακόμη δεν με πήρε τηλέφωνο...Περιμένω...

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω οτι δεν χρειαζοταν να δωσεις καμμια εξηγηση για το site σου.
Οποιος ειναι ανοιχτομυαλος και καλοπροαιρετος..θα το εκτιμησει!

Βασικα,εγω ειμαι μια μαμα που ξεκινησα εδω και 2 χρονια με την ευκολη λυση..(ντρεπομαι) και τωρα που εχω και δευτερο μωρο και βλεπω τον ογκο των πανων που πεταω (μαζι με τα λεφτα μου, τοσους μηνες..)προσανατολιστικα,εστω και τωρα, στην αγορα οικολογικων πανων.
Λυπαμαι που δεν με ειχε ενημερωσει καποιος λιγο νωριτερα!

dimitria 36