Χαίρετε σε όλους σας. Ξεκινάω αυτό το blog γιατί ψάχνοντας τα περί υφασμάτινων πανών μπερδεύτηκα και είπα να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με όποιον έχει απορίες, όπως εγώ. Όλα άρχισαν πριν από περίπου ενάμιση χρόνο...

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Pocket ή μη-pocket

Νομίζω ότι προτιμώ τις pocket. 
Οι πάνες που δεν είναι pocket είναι μπελάς στο καθάρισμα των ...στερεών. Διότι με το απορροφητικό πανάκι πάνω στην πάνα, έχει τόσες εσοχές που κρύβονται οι μικροί θησαυροί των... θησαυρών μας που δεν μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ. 
Βέβαια, όσες είναι σαν την Bitiitutto (που το πανάκι αφαιρείται), αν "βραχούν" λιγάκι βολεύει να αλλάξεις μόνο τα απορροφητικά πανάκια και να την ξαναφορέσεις στο μωράκι σου. 
Όσες έχουν όμως ραμμένα τα απορροφητικά πανάκια, πρέπει να πάνε οπωσδήποτε για πλύσιμο. Και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα παραπανίσια πανάκια που έχεις αγοράσει αν δε στεγνώσει ολόκληρη η πάνα! Ακόμη, αν θέλεις να βάλεις παραπάνω πανάκια για το βράδυ οι pocket έχουν βολικότερη ...κρυψώνα.

Άρα:
  • Bittitutto (μη-pocket)
  • Bumgenius Organic (μη-pocket με ραμμένο το απορροφητικό πανάκι στην πάνα και από τις δυο μεριές)
  • ImseVimse (μη-pocket με ραμμένο το απορροφητικό πανάκι στην πάνα)
  • Rumparooz (pocket)
  • TotsBots easy fit (pocket με το απορροφητικό πανάκι ένα με την πάνα) (το μισό πανάκι μπαίνει μέσα στην "τσέπη")
(Σημείωση 29-8-2011: Η λίστα σταμάτησε να συμπληρώνεται όταν οι μάρκες υφασμάτινων πανών που βρήκα πέρασαν τις 143!!!!!) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: