Χαίρετε σε όλους σας. Ξεκινάω αυτό το blog γιατί ψάχνοντας τα περί υφασμάτινων πανών μπερδεύτηκα και είπα να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με όποιον έχει απορίες, όπως εγώ. Όλα άρχισαν πριν από περίπου ενάμιση χρόνο...

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Από πού παίρνουμε πληροφορίες;

δίκτυο, youtube, blog, αγγλικά, αμερικάνικα, αυστραλέζικα, e-shop
Εγώ πάντως στις μηχανές αναζήτησης σπάνια βλέπω τη δεύτερη σελίδα !!

     Λοιπόν, πάρα πολλές πληροφορίες για τις υφασμάτινες πάνες στα ελληνικά θα βρείτε κυρίως στο clothdiaperservice ή αλλιώς let's go clothΤο πρώτο είναι το blog του δεύτερου. Και τα δύο μαζί αναφέρουν σχεδόν τα πάντα για τις υφασμάτινες πάνες και λύνουν πολλές απορίες. Και οι πιο πολλές παραπομπές που θα βρείτε στο διαδίκτυο, γίνονται στα δικά τους κείμενα.
Πολλές πληροφορίες βρήκα και στο greekclothdiaperingmom.


      Μία μεγάλη ομάδα με μανούλες που χρησιμοποιούν υφασμάτινες πάνες, συζητά και στο forum του parents.gr.


     Αφού καταλήξεις στο ποιά πάνα θέλεις, στο youtube θα βρεις πολλά βιντεάκια ... τοποθέτησης.

2 σχόλια:

popelix είπε...

Συγχαρητήρια για την επιλογή σου να χρησιμοποιήσεις υφασμάτινες πάνες και καλή συνέχεια με το blog σου. Όσοι περισσότεροι γονείς μιλάνε για τις οικολογικές πάνες, τόσο καλύτερα!

Για να ξεκαθαρίσω την απορία σου, το clothdiaperservice είναι το ιστολόγιο του site let's go cloth και είναι η πρώτη μου ενημερωτική προσπάθεια. Αναφέρεις ότι οι σελίδες δεν δουλεύουν και πολύ καλά. Αν έχεις την καλοσύνη, στείλε ένα email στο admin@letsgocloth.gr με τις παρατηρήσεις σου, θα χαρώ πολύ να τις ακούσω και αν χρειαστεί να κάνω τις απαραίτητες διορθώσεις.

Φιλικά,

Καλλιόπη

marigoula είπε...

Καλλιόπη σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά και φαντάζομαι πόσες ώρες στον υπολογιστή ξόδεψες.Θα σου στείλω ένα email με 1-2 παρατηρήσεις, προκειμένου να γίνουν οι σελίδες σου ποιο λειτουργικές.