Χαίρετε σε όλους σας. Ξεκινάω αυτό το blog γιατί ψάχνοντας τα περί υφασμάτινων πανών μπερδεύτηκα και είπα να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με όποιον έχει απορίες, όπως εγώ. Όλα άρχισαν πριν από περίπου ενάμιση χρόνο...

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Από πού θα αγοράσουμε υφασμάτινες πάνες;

Στην Ελλάδα* μπορείτε να αγοράσετε υφασμάτινες πάνες από το "Λητώ", (δεν μπόρεσα να βρω άλλο "αληθινό" μαγαζί) και τα εξής ηλεκτρονικά μαγαζιά:


babynatural (Popolini, Lotties)
babyseeds (BumGenius)
ecobaby (Bambinex, BumGenius, Storchenkinder, Popolini, Mamabless, Disana, Grobaby, LoveyBums)
ecofamily (InmseVimse, Bambinex)
gabi (Popolini)
monogiapaidakia (ImseVimse, Swaddlebees, Real Easy, Motherease, Wonderoo, Econappi, Minki, FuzziBunz, Blueberry, Starbunz....νομίζω πως τις έγραψα όλες....)
mybabycenter (βρήκα μόνο αξεσουάρ για πάνες).

Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι κάποιος με τη δική μου περιέργεια δεν μπορεί να διαλέξει από ένα e-shop πολλές μάρκες. Όταν στα e-shop του εξωτερικού μπορείς να διαλέξεις από περισσότερες από 30 μάρκες πανών, στην Ελλάδα πρέπει να πάρεις λίγες μάρκες, από πολλά μαγαζιά (άρα περισσότερα έξοδα αποστολής). 
Νομίζω πως τα πιο πολλά ηλεκτρονικά μαγαζιά του εξωτερικού που βρήκα, ήταν από την Αγγλία. 
Τελικά κατέληξα στο funkymonkeypants. Βασική προϋποθέση η πληρωμή μέσω PayPal. H Εmma ήταν πολύ εξυπηρετική και παρέλαβα μέσα σε μία εβδομάδα (η καθυστέρηση οφείλεται σε επιπλέον ελέγχους των ελληνικών ταχυδρομείων, όπως έμαθα αργότερα) την πρώτη μου παραγγελία. Κόστος αποστολής: 3,5 λίρες=4,1 ευρώ (καθόλου άσχημα!)
Και η τιμή της κάθε πάνας, μη σας πω και καλύτερες από τα μαγαζιά της Ελλάδας...

(*Προσοχή: e-shop στα ελληνικά και από ελληνίδα δε σημαίνει "ελληνικό". Κάποια από αυτά εδρεύουν στην Αγγλία. Απλά για να το ξέρετε.)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οι kaliteres apo oles ine oi fuzzibunz!

k pleon ine k stin ellada! pouthena allou!

deite edo www.fuzzibunz.gr